پرینت سه بعدی قطعات رسانا برای محصولات روشنایی و نور
طراحان صنعتی موفق به پرینت سه بعدی قطعات رسانا برای محصولات روشنایی با طرح اوریگامی شدند
خانم آکیراو ، طراح صنعتی و فارغ التحصیل آکادمی هنر و طراحی پکن ، از پرینت سه بعدی برای ساخت قطعات رسانا با طرح اوریگامی برای محصولات روشنایی استفاده کرده است .خانم آکیراو به صورت مستقیم با استفاده از فیلامنت رسانا قطعات رسانا با طرح اوریگامی برای پروژه ی خود ساخته است .این پروژه بر روی ساخت قطعات پیچیده محصولات روشنایی و یک روش جدید برای کنترل این محصولات ، تمرکز دارد . آکیراو یک طراح صنعتی است که از دانشگاه هنر و طراحی پکن فارغ التحصیل شده است . پروژه ی او که اوریگامی رسانا نام دارد در نمایشگاه فارغ التحصیلان به نمایش گذاشته شده است .او در وبسایت خود توضیح داده است که : ” برای من طراحی در واقع ایجاد یک ارتباط بین خلاقیت و نوآوری است. من از کشف کردن و ساختن تکنیک ها و متریال های جدید در هر پروژه برای رسیدن با بهترین نتیجه لذت می برم .”
استفاده از فرآیند پرینت سه بعدی خانم آکیراو برای اهداف متعدد
خانم آکیراو دریافته است که می تواند از پرینت سه بعدی با مواد رسانا برای ساخت اسکلت ساختار قطعات زیبا نیز استفاده کند. در همین راستا او توضیح می دهد که هر قطعه ی تولید شده توسط کاغذ های تا خورده منفذ جدید برای تابش نور با قابلیت کششی و کوچک شدن است .
همانطور که از اسم این پروژه مشخص است آکیراو در محصولات خود از تکنیک اوریگامی الهام گرفته است.او با استفاده از چندین تکنیک معروف در اوریگامی محصولات خود را تولید می کند. به لطف استحکام ساختار پرینت شده توسط پرینت سه بعدی آکیراو ، هر قطعه ی به کار رفته در این محصولات روشنایی قابلیت تا شدن و باز شدن در دفعات متعدد دارد . در این پروژه خانم آکیراو فیلامنت های رسانا را پرینت سه بعدی کرده و مدل هایی پارچه ای شکل بدست می آید که مصولات روشنایی با آن تزیین می شود . همچنین ساختار داخلی این محصولات روشنایی نیز توسط همین فیلامنت های رسانا ساخته شده است .
پرینتر سه بعدی این فرصت را برای طراحان صنعتی بوجود آورده است که به راحتی طرح های پیچیده مورد نظر خود را بدون هیچ محدودیتی اجرا کنند . تکنولوژی پرینت سه بعدی این روز ها به سرعت فزاینده ی پیشرفت در ساخت طرح های پیچیده کمک شایانی کرده است . پروژه ی خانم آکیراو بدون شک یکی از مصداق های بارز این نکته است .
پروژه های دیگر خانم آکیراو
به گفته ی سایت designboom این تنها پروژه ی آکیراو نبوده که در آن از پرینتر سه بعدی استفاده شده است . او سابقا نیز برای انجام پروژه ای به نام bloomiez که بعنوان نشانگر آلایندگی خودروها به کار می رفت ، از تکنولوژی پرینتر سه بعدی استفاده کرده است .طراحی آن پروژه نیز مشابه به محصولات روشنایی پروژه ی اخیر او از تکنیک اوریگامی الهام گرفته شده بود . در پروژه ی bloomiez هدف جمع کردن ذرات آلاینده از اگزوز ماشین بود .