اسکنر سهبعدی دستگاهی است که به ما این امکان را می دهد تا به تجزیه و تحلیل قطعات صنعتی در دنیای واقعی بپردازیم. اقدام به جمعآوری فایل ها بهصورت دیجیتالی بر اساس شکل و ظاهر موجود آنها از کاربردهای اسکنر سه بعدی است. اسکنر سه بعدی دستگاهی است که به جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده های مربوط به شکل،رنگ،ظاهر و حجم اجسام می پردازد.فن آوری های بسیار مختلفی می توانند در ساخت اسکنرهای سه بعدی مورد استفاده قرار گیرند؛هر فناوری همراه با هزینه ها ؛مزایا و محدودیت های خاص خود است.
هنوز محدودیت های بسیاری در تنوع دستگاههای دیجیتالی وجود دارد؛برای مثال فناوری های نوری با مشکلات زیادی در مورد طیف رنگ اجسام روبرو می شوند.
داده های سه بعدی جمع آوری شده برای طیف گسترده ای از برنامه های کاربردی مفید است.این دستگاه (اسکنر سه بعدی)به طور گسترده و وسیعی در صنعت سرگرمی و در تولید فیلم و بازی های ویدیویی استفاده می شود.دیگر کاربردهای رایج این فناوری شامل طراحی صنعتی؛ساخت اعضای مصنوعی (توان بخشی) ؛مهندسی معکوسی و نمونه سازی سریع ؛ کنترل کیفیت و مستند سازی مصنوعات فرهنگی است.
امروزه مهندسی معکوس هم یکی از روشهای متداول در صنعت است که طی آن محصولی که قبلا تولید شده پس از بررسی های فنی و تغییرات لازم،طراحی گردیده و قطعه با مد نظر قرارا دادن این تغییرات، دوباره سازی میشود. در این راستا، توانایی فنی مهندسین در کنار استفاده از ابزار آلات پیشرفته میتواند بر کیفیت و سرعت عملیات مهندسی معکوس تاثیر بسزایی بگذارد. دستگاه پیشرفته اسکن سه بعدی(دیجیتایزر) یکی از سخت افزارهای بسیار قدرتمند و جدید در این زمینه است.که بوسیله آن میتوان ساخت قطعه جدید را بسیار سریعتر، کم هزینه تر و دقیق تر انجام داد. با استفاده از اسکنر سه بعدی(دیجیتایزر) می توان از انواع قالب ها، ماکت ها و یا یک قطعه در ابعاد مختلف و با کاربردهای متفاوت، طرح سه بعدی تهیه کرد و در صورت لزوم با استفاده از نرم افزارهای مربوطه، تغییرات لازم را بر روی فایل اسکن ایجاد کرده و در نهایت، از فایل اسکن سه بعدی جهت کار با ماشین آلات صنعتی نظیر دستگاه سی ان سی ،پرینتر سه بعدی و یا لیزر بهره برد. دستگاه اسکنر سه بعدی (دیجیتایزر) با برداشت اطلاعات از قطعات موجود، یک فایل کاملا دقیق و سه بعدی از قطعه در اختیار مهندسین و یا طراحان قرار می دهد. از جمله کاربردهای این دستگاه: اسکن انواع قالب های پلاستیکی و یا فلزی، مورد استفاده در صنایع مختلف اسکن قطعات پیچیده و…. امروزه صنایع مختلفی نیازمند استفاده از مدل سازی سه بعدی می باشند. از جمله: -طراحی صنعتی -قالب سازی -طلا و جواهرسازی -تبلیغات -مجسمه سازی -ماکت سازی و یا مدل سازی و …
بعد سوم با مد نظر قرار دادن فواید اسکنر سه بعدی و کمک عظیمی که این دستگاه می تواند به بخش صنعت و هنر نماید با تکیه بر تجارب گذشته اقدام به ارائه خدمات اسکنر سه بعدی دقیق(با دقت ۳۰ میکرون) جهت مصارف صنعتی و اسکن سه بعدی نیمه حرفه ای (۱ درصد خطا) جهت ساخت مجسمه انسان و تهیه پایه شکل های پیچیده جهت طاراحی نموده است.همچنین این شرکت اقدام به فروش اسکنر sense که تولید کشور آمریکا است نموده و در ضمینه گارانتی و آموزش و خدمات نرم افزارهای کاربردی در کنار شما خریداران محترم است.اسکنر sense بهترین اسکنر سه بعدی جهت اسکن صورت انسان است و به قابل حمل بودن آن بر فواید این دستگاه افزوده است.